Tiikerikakku

 Tämä on niin helppoa että mieskin sen osaa ?!

Ainekset
200g voita
2dl sokeria
3 munaa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1dl kevytkermaa
2rkl kaakaojauhetta

jos nämä muutamat ainekset löytyvät kaapista lojumasta ja jonkunsortinvuoka ja vähän ylimääräistä aikaa käytettäväksi tai joku kahvitilaisuus tulossa ja olisi kiva tarjota muutakin kuin sitä kulahtanutta 5e maksavaa kaupan valmis pullaa. mutta asiaan ?

Valmistusohje.
1.Voitele ja korppujauhota noin 2L rengasvuoka tai minkämuotoisen tiikerikakun nyt kukin haluaa ? tässä kohtaa on hyvä tilaisuus olla luova ? uuninkin voi laittaa jo päälle jos haluaa 175 asteeseen.

2. vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi ja lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen sekaan ja vatkaa hyvin.

3. yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivienaineiden seosta ja lisää välillä kermaa.

4. ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen. siivilöi ja sekoita siihen kaakaojauhe.

5. kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. lusikoi väliin tumma taikina. lisää päälle loppu vaalea taikina. pistele haarukalla taikinan läpi haarukalla tai puutikulla tai muulla ohuella. näin tehden saadaan tiikerillemme toivon mukaan kauniit raidat :) 

6. tässä kohtaa olisi hyvä olla uuni 175c lämmin koska pitäisi saada se kakku sinne uuniin :) lykkää tiikeri uuniin ja pitele siellä 50-55min tai kunnes kypsä. 

7. kumoa hiukan jäähtyneenä ja tarjoile haluamallesi seuralle tai herkuttele itse. 
lopputulos näyttää kutakuinkin tältä. tämä on juurikin näin helppoa tässä ei vaan käytännössä voi epäonnistua. kuhan vaan päättää laittaa oikeat ainekset soppaan. 

No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...