Saints Row 4

( varoitus alla voi olla juonipaljastuksia )  ( spoiler warning )
Monet varmastikkin muistavat saints row pelisarjan jota jatkaa tämä tuorein pelisarjan jatkoosa.
tämä peli poikkeaa kaikilla tavoilla perinteisestä saint row sarjan peleistä mikä onkin jakanut pelisarjasta pitävien mielipiteitä moneen suuntaan. mutta pelissä on kuitenkin tallella huumori mikä yhdistää kaikkia pelisarjoja toisiinsa ja aiemmista peleistä tuttuja hahmoja. ensimmäisen kokeiluni jälkeen mieleeni jäi pelin saaneen vaikutteita muun muassa matrix elokuvista ja prototype pelisarjasta. pelissä ehkä uusimpana ominaisuutena esitellään supervoimat.. jotka mahdollistavat pelissä esim, nopean juoksemisen,korkeat hypyt,jäädyttämisen ja ajatusten voimalla tavaroiden heittelyn.. pelimailma sijoittuu avaruudesta tulleiden valloittajien luomaan virtuaalimailmaan jossa pelaajalle avautuukin aivan täysin uusi leikkikenttä.
Pelimailmanavautuessa pelaajalle avautuukin paljon aktiviteettejä pelatakseen. pelissä on helposti pelattavaa useammaksi tunniksi. ja peli on varmasti parhaimmillaan pelatessa kaverin kanssa co-op pelimuodon välityksellä.
Peli tutustuttaakin pelaajan pelin alussa uusiin ominaisuuksiin hyvin. pelissä onkin aikaisemmin tutuiksi tulleista aktiviteeteistä tehtyjä omia versioita tähän peliin. mikä omasta mielestäni toimii hyvin. peli on nopea oppia pelaamaan ja sen parissa vierähtääkin äkkiä enemmänkin aikaa. omasta mielestäni tämä kyseinen peli on täydellinen peli ennen vuoden vaihdetta jolloin julkaistaan paljon hyviä pelejä. muun muassa gta 5. mutta palataan takaisin tämän pelin aiheeseen. elikkäs pelissä on heti pelaajan käytettävissä iso kartta ilman että alueita pitäisi avata saari kerrallaan että sinne pääsisi. ja pelimailmankin korkeus on hyvä. ainakin pc:llä. konsoliversioista en tiedä onko siellä jotain eroa tämän suhteen. pelimailman korkeus toimiikin hyvin siinä mielessä että kun pelissä pääsee pomppimaankin sitten vapaasti. olisihan se kovin hölmöä että talotkin olisivat kaikki kovin lyhyitä tai että pelaajan pää osuisi virtuaaliseen kattoon hypätessään.

Tämä ei ole edes varmastikkaan korkeimpien rakennusten joukossa. 
Peli ei kuitenkaan ole unohtanut vauhdikasta aujoneuvoilla liikkumista ja autojen customointia ei ole myöskään unohdettu ja ajoneuvo valikoima onkin suhteellisen laaja. vaikka helposti käykin niin että juokseminen ja järvien yli loikkiminen onkin nopeampaa. myöskin pelissä on mukana hyvä valikoima aseita joita on mahdollsuus parannella asekaupassa jossa aseiden skinit uutena lisänä.  ja unohtamatta hahmon ulkonäön kustomointia siihenkin on tarjottu laajat mahdollisuudet kuten tatuointi kaupat ja vaatekaupat.
unohtamatta lentämistä. :)

Tässä oli alustava mielikuva pelistä pikaisen pelaamisen perusteella. kirjoitan varmasti aiheesta lisää tässä lähiaikoina kun uutta mainittavaa pelistä tulee mieleen. hetken taas lisää pelailtuani totean että pelistä tuntuu koko ajan löytyvän jotain uutta positiivistä tekemistä joka aiheuttaa ajatuksia. teen vielä tämän aktiviteetin ja sitten... ja sitten teetkin vielä toisen.. ja kolmannen. uusiakin aktiviteetteja saints row 4 mahtuu kuten fight club jossa mätkitään menemään taistellen eriä vihulaisia vastaan ja huipentuen erän loppubosseen.
ja juuri kuin istuit penkilläsi mukavasti ja miettien mitä seuraavaksi niin näin käy ? :)
Tuleeko laatikon sisällä hiiviskelystä kenellekkään mitään mieleen ? 
Pelissä kyllä mennää todella vaihtelevalla ja virkistävällä  tavalla eteen päin. mikä on vain hyvä asia se.
Varmasti monet muistavat pelanneen tämän tyylisiä pelejä muksuna :)
Yksin kertaisesti vain sanottuna peli pitää pelaajan mielenkiinnon yllä hyvällä tavalla ja jaksaa yllättää koko ajan uusien asioiden kanssa pelaajan mikä on hyvä asia itse olen sitä mieltä että kaikin puolin onnistunut tekele. hyvin viihdyttävää viihdettä parhaimmillaan. peli jota ei tarvitse otsa rypyssä pelata. arvosanaa en rupea tässä edes miettimään. itselleni tämä peli sopii kuin pipo päähän ja toiselle se voi olla kuin naula kengän pohjassa.. kuitenkaan yhtään unohtamatta että tämä peli on hyvin viihdyttävä jo yksinään näinkin. mutta varmasti myös hauskaa viihdettä kaverin kanssa pelatessa.


Power suit.



Thank you. only 25h wasted :) 

No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...