18.4 - 19.4 pääsiäinen.

Tulipahan pitkänäperjantaina tultua reippailtua tuonne metsään lasten ja koiran kerä ja otettiin eväät mukaan ja  pysähdyttiin kallioille mässäilemään ja keli oli ihan hyvä ja mukava ei liian kylmä tuuli. kyllä siinä kelpasi pistellä täytettyä patonkia poskeen ja katsella maisemia porukalla.
( http://www.sports-tracker.com/#/workout/miskamensonen/7cqm3dochc0g78na ) sportstracker linkki mistä näkee vähän reittiä mitä hilparoitiin menemään.  ja kun eväät oli syöty ja juomat juotu lähdettiin lampsimaan porukalla takaisin kohtikotia. mukavaa yhdessä oloa.
ja sitten lauantaina 19.4 olikin jo aamusta alkaen niin mukava keli että päätettiin mennä pumppaamaan pyörien renkaisiin ilmaa ja lähteä pienelle pyörä lenkille. keli kyllä suosi kaikin puolin matkaajaa.
lämmin auringon paiste muistutti mukavasti koko ajan lähenevästä kesästä että sieltä se on tulossa.
( http://www.sports-tracker.com/#/workout/miskamensonen/4oid456bv4kgscq0 )
ja kun pyörälenkki oli kunnialla saatu tehtyä oli aika tehdä ruokaa. ja tällä kertaa vähän poikkeuksellisesti pääsiäisen ajankohtaan ei niin sopivaksi oli ruokalistalla tortilloja. jotka olivatkin oikein maukkaita pitkästä aikaa. täytteeksi niihin tuli chunky salsa medium vahvaa kastiketta,kurkkua,suolakurkkua,tomaattia,ananasta,salaattia,suikalelihaa ja hunajamarinoitua kanaa. ja kyllä maistuikin.
joten näihin tunnelmiin. ja näihin lauseisiin. olkaa ihmeisiksi ;)

No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...