inFAMOUS Second Son PS4

Tulipahan tuossa ostettua vähän puoliksi herätys ostoksena playstation 4 gigantista
hintaahan laitteella oli 499e ei laite kyllä vaikuta yhtään hassummalta vehkeeltä ainakin ohjaimesta on saatu paremmin käteen istuva.
mutta sen kanssa tuli sitten ostettua inFAMOUS Second Son kun peli tarjonta vielä ei ole ihan mahdottoman laaja mutta sinällään oli ihan hyvä ostos kun on tullut pelailtua niitä aikaisempia pelisarjan osiakin.
innostuin kirjoittamaan tätä blogi textiä vähän testi mielessä kun tuossa playstation 4:ssä on tuo share toiminto. elikkäs ps4 käytännössä nauhoittaa koko ajan peliä ylös ja kun painaa share nappia se tallentaa screenshotin ja viimeisimmän 15 min pelivideota kovalevylle tai näin ainakin mä ymmärsin näin äkkiseltään.
ja siitä sain ajatuksen että siirrän sen video pätkän tänne blogiin.
inFAMOUS Second Son on graafisesti hienon näköinen kuten odottaa jo vähän pitääkin näiltä uudemmilta konsoleilta. pelattavuus on ihan hyvä ( muutamia pieniä hicuppeja huomioimatta kokonaisuus on aika hyvä)
peliin on helppo päästä sisälle. tosin peli saattaa hieman alkaa pitemmän päälle vähän toistaa itseään. mutta se tuskin tulee kenellekkään aikaisempia sarjan pelejä pelanneille yllätyksenä. mutta mielenkiintoa pidetään yllä kohtalaisen hyvin mielenkiintoisella tarinalla ja sujuvilla letkautuksilla.
pelin tarinaan ja tapahtumien kulkuun voi itsetekemillä valinnoilla vaikuttaa kuten myös pelihahmon voimavalikoimiin riippuen siitä pelaako hyviksenä vai haluaako olla räyhänhenki.
pistän alle vielä pienen pätkän pelistä otettua videota josta jokainen voi tehdä vähän omia mielipiteitä puoleen ja toiseen.


Pelissä on mukana myös pieniä graffitin maalausaktiviteettejä joissa hyödynnetään ps4:n uutta liikkeen tunnistusta.



No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...