päivä rhodoksella 7

Viimeinen ilta lomakohteessa lähti liikenteeseen tuttuun tapaan tuhdilla aamupalalla.
ajateltiin että kun on viimeinen päivä niin panostetaan uimiseen ja rentoon olemiseen. joten aamupalan jälkeen suunnattiinkin heti taas altaille löhöilemään ja juomaan viilentäviä juomia.
aurinko porotti täydeltä taivaalta. altailta poikettiin välillä vesipuistoon uimaan ja sieltä käytiin syömässä päivällistä hotellin ravintolassa josta sitten jatkettiin polskimista vielä altailla ja sitten siitä mentiin mereen uimaan ja tutkimaan meren rantaa. jossa nähtiinkin pieniä rapuja ja paljon hienoja kiviä jotka olivat hioutuneet pieniksi pyöreiksi aaltojen huomassa. mereltä mentiin huoneeseen suihkuun ja pesulle. hotelli huoneelta mentiin hotellin ravintolaan syömään iltapalaa ja seuraamaan hotelli henkilökunnan järjestämää esitystä.
illallis teemana oli aasian herkut.
lasten nukkumaan mentyä käytiin vielä parilla drinkillä ja höpöttämässä baarimikkojen kanssa ja antamassa heille vähän tippiä hyvästä työstä ja hyvistä drinkeistä.
siitä sitten hotelli huoneelle pakkaamaan laukut huomista varten valmiiksi.
Essi syömässä iltapalalla hattaraa.

Niko syömässä iltapalalla jälkkäriksi jäätelöä

Essi iltapalan jälkeen leikkimässä leikkipaikalla

Niko iltapalan jälkeen leikkimässä leikkipaikalla.

No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...