Päivä Rhodoksella 8 ( viimeinen päivä )

Viimeinen eli lähtöpäivä käynnistyi aamulla aikaisin vähän sekavin mielin kun ei olisi halunnut vielä lähteä pois kun tuntui että kokonainen viikko meni ohitse yhdessä hujauksessa. aamupalalle ja siitä sitten hakemaan laukut ja kassit hotellihuoneesta ja viimeinen tarkistus että kaikki tavarat on pakattu mukaan. ja siitä sitten laukut odottamaan hotellinaulaan ja sitten lastenkanssa leikkimään leikkipaikalle bussin saapumiseen asti, viimeiset vilkaisut hotellia ympäröiviin maisemiin ja sitten bussin kyytiin ja kohti lentokenttää.
lentokentällä sitten lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen, siitä vielä tax freestä viimehetken tuliais ostoksia ja odottelemaan koneeseen pääsyä ja sitten lentokenttä bussi kuljetti koneen vierelle josta päästiin kapuamaan kyytiin. lentokesti sen 4h ja meni rauhallisesti. lähtiessä yritti vielä tiiruilla lentokoneen ikkunasta maisemia minkä kerkesi ja sai nähtyä keskipaikoilta vain vähän huonosti näkee ulos. matkameni omalta osalta musiikkia kuunnellen ja lasten kans höpötellen,ainuana miinuksena mainittakoon eräsnimeltä mainitsematon venäläisperhe joka päätti vetästä penkit niin alas kuin meni ja kun minun polveni ottivat vastaan niin päätti perheen isä ihan kädellä vähän lisää painaa istuimen nojaa alaspäin että varmasti takana istuvan ( minun ) polvet menee paskaksi. koska en viittinyt heittäytyä kusipääksi enää tässä vaiheessa päätin asian antaa olla. mitä nyt välillä oli vähän pakka polvilla pökkiänojaa että ei olo sentään heilläkään liian mukavaksi kävisi :D
sitten alettiinkin jo hyvää vauhtia lähestyä helsinki vantaa lentokenttää ja laskeutuminen meni taas ihan nappiin. päästiin nopeasti hakemaan laukut ja kohti autokyytiä ja matkaamaan kotio kohti. kotona sitä odottikin koira jo ihan täpinöissään ja ihmeissään missä kaikki on olleet viikonverran ja voi sitä ilon ja riemun määrää kun herra näki tutu naamat.
tähän loppuun laitettakoon taas pari kuvaa ja kerrottakoon myös että viikko oli liian nopeasti ohi menevä ja olisi ollut mielellään pitempään. hotelli oli mitä mainioin kiitos siitä blue village atlantica aegean park:n henkilökunnalle.
Hotelli huoneen terassilta ennen lähtöä.

Niko bussissa hotellilta lähdössä

Essi Bussissa hotellilta lähdössä

Niko ja Essi lentokentällä katsomassa koneita

Lentokentältä ennen lähtöä kotiin.

No comments:

Post a Comment

Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)

So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...