Tässä aamukahvia juodessani juolahti mieleeni käyttämäni pirtelö ohje.
herkku joka on hetkessä valmis ja viilentää sopivasti helteistä iltaa.
joten tässä seuraavaa mitä tarvitset.
2-4dl maitoa ( riippuen siitä miten paksua pirtelöä haluat tehdä )
0.5l vanilja jäätelöä
suklaata ( voit käyttää ihan mitä suklaata haluat oman makusi mukaan )
1-2 banaania
itseolen tehnyt pirtelöni kutakuinkin seuraavien vaiheiden mukaan.
1. olen paloitellut suklaata muutaman rivin tehosekoittimen pohjalle. ( voi laittaa enemmänkin, itse en ole niin runsaan suklaan perään vaan enemmän tykkään että pirtelön seassa on suklaa hileitä )
2. pilkon 2 banaania suklaiden sekaan tehosekoittimen pohjalle ja murskaan banaanit ja suklaan.
3. lisään puolilitraa jäätelöä paloina tehosekoittimeen. ( itsetykkään että jäätelö on vielä kivikovaa tässä vaiheessa. mutta helpottaaksesi sen pienimistä voit ottaa sen hetkeä ennen pöydälle pehmenemään )
4. lopuksi lisään n. pari desiä maitoa sekään ja sekoittelen menemään. huom. jos pirtelö on omaan makuusi liian paksua. lisää vain vähän maitoa ja pirtelöstä tulee ohuempaa.
5. nauti.
ja tämähän on taas sitä osastoa että tässäkin voi käyttä suklaansijaan lähestulkoon mistä vain tykkää..
kaakaojauhetta,mansikkaa,kinuskikastiketta,tai ihan vain laittaa enemmän banaania ja nauttia tavanomaisemmasta mausta.
Viilenevää loppukesää. Mikä on sinun lempipirtelösi ?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Death Stranding ( Pc ) Screenshot gallery (SPOILER WARNING)
So this time i have made screenshot gallery out of Death Stranding the game that has no gategory? players are calling it a walking simulator...

-
Elikkäs vähän erillainen versio perinteisistä vohveleista. nämä ovat hyvää herkkua kermavaahdon ja hillon kanssa toki maistuvat ihan sellai...
-
Elikkäs auto on edellisen omistajan toimesta aikoinaan plastidipattu matta mustaksi ja tapahtuma ketju eteni seuraavanlaisesti erään pienen ...
-
So this time i try to write in english for change so bare with me my english is probably not the best but i hope youll understand somethi...
No comments:
Post a Comment